Samtaleterapi

Samtaleterapi kan hjælpe dig med at håndtere negative tanker og følelser og foretage positive forandringer i dit liv.

At tale om dine tanker og følelser kan hjælpe dig med at håndtere tidspunkter, hvor du føler dig urolig over noget. For hvis uroen kører rundt og rundt i dit sind, kan bekymringerne vokse.

Men ved at tale om det, kan du måske finde ud af, hvad der virkelig generer dig og undersøge, hvad du kan gøre ved det.

Vi finder det ofte nyttigt at snakke problemerne igennem med en ven eller et familiemedlem, men undertiden kan venner og familie kan ikke hjælpe os, og vi er nødt til at tale med en professionel terapeut.

Samtaleterapi indebærer at tale med nogen, der er uddannet til at hjælpe dig med at håndtere dine negative følelser. Samtalen giver dig mulighed for at udforske dine tanker og følelser, og deres indvirkning på din adfærd og dit humør. Når du beskriver, hvad der foregår i dit hoved, kan det hjælpe dig med at bemærke nogle mønstre, som det kan være nyttigt at ændre.

Det kan hjælpe dig til finde ud af, hvor dine negative følelser og tanker kommer fra, og hvorfor de er der.

Samtaleterapi kan hjælpe dig med at skabe positive forandringer, ved at du tænker eller handler anderledes, så du kan tage større kontrol over dit liv og forbedre din selvtillid.

Det er dog ikke altid let at opnå en så dyb tilstand af afslappethed, at du uden videre kan opnå kontakten med dine dybeste følelser, og derfor spiller samtaleterapi utrolig godt sammen med healingsmassage. En kombination af disse to behandlingsformer, kan give en stærk synergieffekt.