Hypnoterapi

Når du hører ordet hypnose, forestiller du dig måske den mystiske hypnotisør, der svinger et lommeur frem og tilbage, og dermed får kontrol over sit offer.

Men denne populære fremstilling har naturligvis meget lidt at gøre med egentlig hypnose – tværtimod. For du har under hypnosen stadig fuld kontrol over din frie vilje. Og i trancetilstanden er du ikke i dvale, du er faktisk intenst opmærksom, men i en afslappet tilstand, hvor du kan guides mod de dele af dig selv, hvor problemerne ligger begravet og finde de løsninger, der kan gøre dig til den bedst mulige udgave af dig selv.

Vi er født som rene mennesker, men vi bliver påvirket af vores omgivelser, vores miljø og også af vores arv. Så vi får gennem opvæksten bevæget os langt langt væk fra os selv.

Når du er i trance, kommer du ned bag alle de kritiske filtre og kan mærke dig selv og hvad der er rigtigt for lige netop dig. Det ubevidste sind er ikke kritisk og forudindtaget, men er derimod villigt til at tage imod positive forslag til, hvordan du kan gøre tingene bedre.

Et godt billede på hypnose er at se det ubevidste sind som hele rummet, mens det bevidste sind er som hvis du tager en lommelygte og kun kan se det, lyskeglen rammer. Hypnosen hjælper med at fokusere lyset i den helt rigtige retning.

Hypnose kan blandt andet bruges som behandling af stressreduktion, lavt selvværd, angst, fobier, rygestop, vægttab, præstationsforbedringer og meget andet.